Näin haet

Hakuaika on päättynyt!

Huippua, että olet kiinnostunut liittymään HiQ-tiimiimme!

Täytäthän nopeasti seuraavat kaksi hakemusta:

  1. Lisää CV:si tai täytä työkokemuksesi ja osaamisesi HAE HETI » –painikkeesta. Kutsumme sinut HiQ:n info/ryhmätilaisuuteen näiden tietojen perusteella.
  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 661360)

Toteutamme HiQ Internet of Things Adventure –rekrytointiohjelman yhdessä tärkeiden kumppaniemme kanssa. Saranen Consulting auttaa meitä löytämään oikeat tulevaisuuden IoT –rakentajat joukkoomme ja vastaa kokonaistoteutuksesta. Onsight Helsingin Microsoft-ratkaisuiden asiantuntijakouluttajat takaavat parhaat käytännönläheiset opit koulutuspäivien aikana. Uudenmaan ELY-keskus ja Työhallinto mahdollistavat koulutuksen toteutuksen ja uusien osaajien kouluttamisen yritykseemme RekryKoulutuksen kautta.

Kenelle HiQ IoT Adventure on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. HiQ IoT Adventuren tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Lue lisää: HiQ tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Koulutus

Yhteistyössä
Kysy lisää!
Tiina Mäkinen
040 76 29644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Pekka Jaarinen, HiQ Finland – Innokas ja asiaansauskova IoT:n suunnannäyttäjä

IoT, IoE, Teollinen Internet vai Asioiden Internet?

Termit asioiden internet (IoT, Internet of Things) tai teollinen internet (ja Internet of Everything) tulevat vastaan nyt kaikkialla. Myönnän, että itsekin sorrun paasaamaan niistä tavalla tai toisella. Näillä termeillä voidaan puhujasta riippuen tarkoittaa erilaisia asioita. Tuntuukin, että jokainen puhuja käyttää termejä omassa kontekstissaan ja usein teknologiapainotteisesti. Yhdestä asiasta ollaan kuitenkin samaa mieltä puhujasta riippumatta: IoT on tätä päivää ja ilmiön ympärille muodostuva kokonaisuus - toimintojen ja toimijoiden ekosysteemi - mahdollistaa aivan uudenlaista liiketoimintaa.

Palvelu ratkaisee

Teknologioiden halventuminen ja käytettävyys toimivat mahdollistajina. Teknisessä mielessä IoT tuo periaatteessa vähemmän uutta palettiin - kyse on enemmänkin uusista käyttötavoista. Keskustelu pitäisikin siirtää siihen, mitä teollisella internetillä tavoitellaan? Olkoon sitten kyse kuluttajasta tai isosta teollisuusorganisaatiosta, niin uudet palvelut ratkaisevat. Harvemmat ostavat aktiivisuusrannekkeen parhaiden komponenttien takia, vaan useammin sen vuoksi, että joku palveluntarjoaja tarjoaa parhaan tai helpoimman käyttökokemuksen.

Uutta liiketoimintaa hakevien yritysten tulee todistaa palveluillaan helppo käyttöönotto, palvelun laatu ja sen tuottama arvo. Omassa arjessani tämä näkyy päivittäin: käytän niitä palveluita, jotka yksinkertaistavat arkeani ja syvennyn niihin, jotka kiinnostavat eniten.

Yksinkertaistamisen taito

Kaikkeen ei ole aikaa. Työssäni motivaation antaa täysin samat asiat: haluan olla mukana toteuttamassa ratkaisuja asiakkailleni, jotta he voivat keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa. IoT:n pellin alla on paljon yksityiskohtia ja muuttujia, joiden joukosta on pystyttävä tunnistaman ne aidosti arvokkaat ja kannattavat osaset. Mutta yksinkertaistaminen onkin vasta taitolaji.