HiQ tarjoaa sinulle

Tulevan työpaikan

HiQ Internet of Things Adventure –rekrytointiohjelman aikana työskentelet kokopäiväisesti HiQ:lla aluksi sisäisissä kehitys- ja oppimisprojekteissa ja osaamisen kehittyessä asiakasprojekteissa lukuun ottamatta koulutuspäiviä. Solmimme ohjelman ajalle kanssasi kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Haluamme panostaa osaamisesi kehittämiseen ohjelman aikana ja haluamme rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteeseen yritykseemme ohjelman jälkeen. Toivomme sinulta palaavaa tahtoa ja halua kehittyä todelliseksi huippuosaajaksi.

Tilaisuuden löytää oma vahvuusalueesi ja kehittää jatkossakin omaa osaamistasi

Meillä HiQ:lla työskennellään yhdessä yli tiimirajojen. Jaamme tietoa ja osaamista avoimesti keskenämme ja pystymme näin löytämään parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme ja toteuttamaan projektit aikataulussa. Haluamme nauttia työstämme ja iloita osaamisestamme. IoT Adventure -rekrytointiohjelman kautta haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden käynnistää uusi urasi asioiden internetin rakentajana ja aloittaa päämäärätietoinen oman osaamisen kehittäminen ja oman vahvuusalueen löytäminen. Pääset jo ohjelman aikana mukaan toteuttamaan mielenkiintoisia asiakastoimeksiantoja. Haluamme jatkossakin tukea kehittymistäsi ja tarjota mahdollisuuksia oppia lisää tekniikan uusista innovaatioista. Todellinen seikkailu odottaa siis sinua!

Mielenkiintoisia asiakasprojekteja

HiQ:lla me pyrimme joka päivä yksinkertaistamaan ihmisten arkea IT-ratkaisujen avulla, samalla kun me itse kehitymme ihmisinä ja nautimme työstämme. Tekniikka auttaa meitä ratkaisemaan monimutkaisia haasteita ja luomaan ihmisten arkea parantavia ratkaisuja, joita ovat esimerkiksi pankki- ja kanta-asiakkuuspalvelut yhdistävä S-mobiili tai ihmishenkiä pelastava aktiivisen turvallisuuden järjestelmä autoteollisuudelle. Tutustu tarkemmin myös muihin asiakasprojekteihimme: http://hiq.se/fi/#ASIAKKAAT/CASES/ . Huomaat, että olemme mukana toteuttamassa monia mielenkiintoisia IoT-ratkaisuja asiakkaillemme, mm. Volvolle, Electroluxille, Microsoft Mobilelle.

Oman mentorin ja huippukollegoiden tuen

Suomessa meitä HiQ:laisia on yhteensä noin 250 ja työskentelemme sekä Espoon Innopolissa että asiakkaillamme tai siellä missä työt parhaiten onnistuvat. Matala organisaatiomme ja kevyet prosessit tekevät meistä ketterän organisaation, jossa pääsee toden teolla käärimään hihat käytännön projektitöissä ja kehittämään koko ajan ammatillista osaamista. Oma mentorisi sekä huippukollegat takaavat, että pääset nopeasti hyödyntämään koulutuksen oppeja ja kysymään vinkkejä teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tutustu tarkemmin meihin HiQ:laisiin ja siihen millaisen seikkailun voimme tarjota sinulle: http://hiq.se/fi/#rekrytointi/IT-SEIKKAILU

Lue lisää: Keitä etsimme | Koulutus | Näin haet!

Yhteistyössä
Kysy lisää!
Tiina Mäkinen
040 76 29644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Pekka Jaarinen, HiQ Finland – Innokas ja asiaansauskova IoT:n suunnannäyttäjä

IoT, IoE, Teollinen Internet vai Asioiden Internet?

Termit asioiden internet (IoT, Internet of Things) tai teollinen internet (ja Internet of Everything) tulevat vastaan nyt kaikkialla. Myönnän, että itsekin sorrun paasaamaan niistä tavalla tai toisella. Näillä termeillä voidaan puhujasta riippuen tarkoittaa erilaisia asioita. Tuntuukin, että jokainen puhuja käyttää termejä omassa kontekstissaan ja usein teknologiapainotteisesti. Yhdestä asiasta ollaan kuitenkin samaa mieltä puhujasta riippumatta: IoT on tätä päivää ja ilmiön ympärille muodostuva kokonaisuus - toimintojen ja toimijoiden ekosysteemi - mahdollistaa aivan uudenlaista liiketoimintaa.

Palvelu ratkaisee

Teknologioiden halventuminen ja käytettävyys toimivat mahdollistajina. Teknisessä mielessä IoT tuo periaatteessa vähemmän uutta palettiin - kyse on enemmänkin uusista käyttötavoista. Keskustelu pitäisikin siirtää siihen, mitä teollisella internetillä tavoitellaan? Olkoon sitten kyse kuluttajasta tai isosta teollisuusorganisaatiosta, niin uudet palvelut ratkaisevat. Harvemmat ostavat aktiivisuusrannekkeen parhaiden komponenttien takia, vaan useammin sen vuoksi, että joku palveluntarjoaja tarjoaa parhaan tai helpoimman käyttökokemuksen.

Uutta liiketoimintaa hakevien yritysten tulee todistaa palveluillaan helppo käyttöönotto, palvelun laatu ja sen tuottama arvo. Omassa arjessani tämä näkyy päivittäin: käytän niitä palveluita, jotka yksinkertaistavat arkeani ja syvennyn niihin, jotka kiinnostavat eniten.

Yksinkertaistamisen taito

Kaikkeen ei ole aikaa. Työssäni motivaation antaa täysin samat asiat: haluan olla mukana toteuttamassa ratkaisuja asiakkailleni, jotta he voivat keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa. IoT:n pellin alla on paljon yksityiskohtia ja muuttujia, joiden joukosta on pystyttävä tunnistaman ne aidosti arvokkaat ja kannattavat osaset. Mutta yksinkertaistaminen onkin vasta taitolaji.